Par mani

BaibaSavu pirmo kūku izcepu 15 gadu vecumā un pasniedzu to kā dāvanu savai mammai dzimšanas dienā. Tā aizsākās mana interese par kūku cepšanu. Ar pašas ceptajām tortēm un citiem gardumiem regulāri iepriecinu savu ģimeni, bērnus, mazbērnus un draugus jau četrdesmit gadu garumā. Viņi ir pirmie vērtētāji manām izstrādātajām un uzlabotajām kūku receptēm, to dekorējumiem un dizainiem.

Visus šos gadus šī nodarbošanās bija mans vaļasprieks līdz 2012. gadā ieguvu konditora kvalifikāciju. Piedaloties biznesa plāna konkursā, ieguvu NVA atbalstu sava biznesa uzsākšanai, un tā tapa Baibas Gardumi. No 2013.gada 30.jūlija esmu reģistrējusies kā mājražotāja.

Tortes un citus gardumus gatavoju no dabīgiem Latvijā audzētiem un ražotiem produktiem. Neizmantoju garšas pastiprinātājus, uzlabotājus un konservantus, mākslīgās krāsvielas aizstāju ar dabīgām. Katras tortes tapšanas process ir īpašs. Tiek ņemtas vērā pasūtītāja vēlmes gan tortes sastāva, gan noformējuma ziņā. Īpaši tiek piedomāts pie tā kādos svētkos vai kam šī torte tiks pasniegta. Katra torte ir rūpīgs roku darbs, izgatavota ar mīlestību un labām domām. Tikai šāda pieeja darbam nodrošina manām ceptajām tortēm to īpašo garšu, smaržu un kvalitāti.

Baiba,
Baibas Gardumi